Rioolzinker

O ja en dit is een foto uit Marken, waar ik onlangs ontzettend de toerist uithing. Ik heb geen idee wat dit is maar ik vond het tof, dus heb ik er met mijn HEMA-cameraatje en onvaste hand een overbelichte foto van gemaakt. Instagram zou echt iets voor mij zijn.

IMG_8217

Marken is trouwens ontzettend mooi, zoals iedereen waarschijnlijk al weet, maar ik denk niet dat je er lang kunt wonen zonder op een dag met een AK47 rond te gaan zwaaien. Tenzij je het leuk vindt dat types zoals ondergetekende dag in dag uit je voortuin komen fotograferen, natuurlijk – of je er nou in ligt te zonnen of niet.

Dit bericht is geplaatst in Overig, Uncategorized met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *